Cross Training

A Cross Training valójában egy olyan edzésmódszer, melyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondicionális képességet fejlesztjük egyszerre illetve felváltva. A különböző mozgásformák mixelésével igen hatékony edzéshatást tudunk elérni!

A Cross Training nagy előnye a hagyományos fitness teremben végzett edzésekkel szemben az, hogy itt az eszközigény igen csekély, valamint a szabadban is könnyedén végezhető mozgásforma. Az edzések jelentős része saját súllyal végzet gyakorlatokból épül fel, de emellett kézi súlyzókat, gumikötelet, ugráló kötelet is használunk.

Legyen egyszerű köredzés vagy páros gyakorlatok a fejlődés nem marad el! Ezen rendszer magába foglalja a szabadban végezhető legtöbb sporttevékenységet is , mint pl. görkorcsolya, freesbie, röplabda ,tollaslabda, kerékpár, evezés, futás, stb. Cél a minél hatékonyabb és változatosabb edzés, valamint új mozgásformák megtanulása, alkalmazása. Mivel a tréningek összetettségben, terjedelemben, nehézségben különbözőek, ezért minden ember számára alkalmazható. Szabadidő sportolótól az élsportolóig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzésmódszert. A program alkalmazhatósága és egyénre szabhatósága korlátlan. Változatossága és a csoportban végezhető edzés lehetősége miatt igen szórakoztató! Megszámlálhatatlan program áll rendelkezésre ahhoz, hogy eredményt érj el! Próbáld ki, győződj meg magad hatékonyságáról! Haladóknak, és kezdőknek – egyszer mindenki először jön be.

Órarend

  • Kedd 20:00 — 21:00
  • Csütörtök 19:00 — 20:00
  • Péntek 09:00 — 10:00

Edző

Balázs

További csoportos órák